Jäsenyyden ehdot

Palvelun tilaaminen

Palvelun voi tilata puhelimitse, sähköpostitse, toimipisteessä tai verkkosivuston kautta.
Ensimmäisen vuokrauskerran yhteydessä asiakkaan kanssa allekirjoitetaan palvelusopimus.

Palvelun sisältö

Palvelu pitää sisällään 12 vuokrauskertaa (22h, 200km) sopimuskautta kohden. Vuokrauskerrat voi käyttää sopimuksen alkamispäivästä lähtien. Vuokrauskerrat voi käyttää erikseen tai yhdessä.
Mikäli vuokrauskertoja jää käyttämättä, ne siirtyvät automaattisesti seuraavalle sopimuskaudelle. Sopimuksen päättymisen jälkeen vuokrauskertoja ei voi käyttää. Vuokrauskerrat voi käyttää itse tai ne voi siirtää perheenjäsenelle.

Lisäksi palvelun asiakkaat ovat oikeutettuja -20% alennukseen kaikista vuokraamon palveluista ja tuotteista (ei koske alennustuotteita tai kampanjoita):lisävuokrauskerrat ja kotiinkuljetukset. Ajovarusteet kuljettajalle ja kyyditettävälle ovat aina veloituksettomia palvelun asiakkaille.

Vuokraukset tulee varata vuokraamon verkkosivujen tai sähköpostin kautta. Palvelua voi käyttää jokaisessa vuokraamon toimipisteessä (Tampere ja Helsinki)

Palvelun kesto

Palvelu kestää 12kk kerrallaan alkaen sopimuksen alkamispäivän kuukauden ensimmäisestä päivästä.

Palvelun päättyminen

Sopimus on voimassa toistaiseksi, ellei palveluntarjoajan kanssa toisin sovita, ja jatkuu ensimmäisen kauden (12kk) jälkeen automaattisesti, ellei asiakas irtisano palvelua vähintään kahta viikkoa ennen kuluvan sopimuskauden päättymistä kirjallisesti tai sähköpostilla.

Palvelun hinnoittelu

Palvelun hinta on 90 €/kk sis alv. 24% koko sopimuskauden ajan (12kk, yhteensä 1080 €). Kuukausihinta laskutetaan kerran kuukaudessa. Palvelun kokonaisvuosihinnan voi maksaa myös yhdessä erässä. Vuokraamo voi kieltäytyä tarjoamasta palveluita asiakkaalle mikäli asiakkaalla on suorittamattomia laskuja. Lisäpalvelut maksetaan erikseen toimipisteeseen vuokrauksen yhteydessä. Palvelun hinnoittelu tarkistetaan vuosittain.

Vuokrauksissa sovelletaan lisäksi vuokrauspalvelun sopimusehtoja.